Тестер и Програматор за ел. aктуатори

Тестване и Програмиране на електронни актуатори

Turbo-Expert има възможността да предложи на всички свои и бъдещи клиенти и партньори тестване и програмиране на електронни актуатори. Докато повечето сервизи монтират и асемблират турбокомпресорите без да могат да завършат финалната калибрация прецизно или завъртат студеният охлюв за да мине теста и турбокомпресорът да е в FLOW но после като го монтирате на автомобилът то не пасват маркучи ,турбо система и т.н , НИЕ не процедирааме по този начин ние разполагаме не с един с цели две машини за програмиране и тестване на електронните актуатори защото една е добре но две е гаранция за качество и професионализъм защото се покриват абсолютно всички произведени електронни актуатори до днес ! 

Тук имаме честта да ви представим двете ни машини : 

Synthesis Flow Bench 2000S оборудван с Intelligent Re-Programming System и  TP-TACT Tester & Programmer

програмиране електронен актуатор , тестване електронен актуатор , ремонт актуатор , проверка актуатор , настройка турбо , ремонт турбо

Чрез инвестициите в оборудване и машини ние се стремим да можем да изпълним всяка една задача,с която се сблъскаме и се налага да разрешим ,за да можем да гарантираме че след нашата намеса и завършен процес по рецеклирането на вашият турбокомпресор и електронен актуатор, то те ще са настроени и работещи в перфектен и оптимален режим ! 

С нашето оборудване Synthesis Flow Bench 2000S оборудван с Intelligent Re-Programming System и  TP-TACT Tester & Programmer, ние можем да тестваме, изпитаме всички налични актуатори, можем да тестваме техните електромотори самостоятелно , можем да тестваме позицият на сензорите следящи положението променливата геометрия , също да тестваме  управляващите ги клапани по известни като N75 на както и НАЙ-ВАЖНОТО да ги препрограмираме по заводските характеристики или да ги променяме.

Ето и част от тях :

  • HELLA актуатор–те се използват и вграждат в монго турбокомпресори използвани от : VW/Audi, Mercedes, BMW, Ford, Volvo, Jaguar, Citroen, Land Rover, Dodge, Chevrolet.
  • SIEMENS актуатор – използван главно от : VW/Audi, Mercedes, BMW, and Porsche cars.
  • MITSUBISHI актуатор – използван от -  BMW, Ford 2.2 TDCI, and PSA Group cars with 2.2 HDI engine.
  • SONCEBOZ актуатор – използван в : Land Rover 3.6 TDV8 and 2.7 TDV6,
  • DENSO актуатор – използван в : Toyota cars with 1.4 D-4D and 3.0 D-4D engines,
  • MAHLE актуатор – използван в : VW Group cars with 1.2 TSI engine.
  • HITACHI актуатор – използван в : Opel cars with 3.0 V6 CDTI 184HP engine.

Също така можем да прочетем и препрограмираме обхвата на движение на актуатора , както и да променим неговият работен ъгъл и диапазон а също така и една от най-полезните опции е това че ни позволява лесно,бързо и  директно да копираме актуатора . Turbo-Expert сме един от малкото турбосервизи които могат да ПРОГРАМИРАТ SIEMENS / VDO актуатори – използван главно от : VW/Audi в 2.7 и 3.0 TDI известни още като BV50 .

Друг голям плюс е наличието на IRPS (Intelligent Re-Programming System)  с която е оборудван нашият Synthesis Flow Bench 2000S тя е единствената система в момента на пазара, която автоматично препрограмира тези актуаторите директно на самия тестов стенд, въз основа на действителните резултати от потока през турбокомпресорът, без да е необходимо да свързване инструменти на трети страни или взаимодействие с оператора. След като турбото е свързано към тестовия стенд, операторът просто трябва да започне теста и всичко останало се случва автоматично.

Спокойно можем да кажем че поставяме работният процес ,рециклирането и гаранцията за краен успех на друго ниво, доверете ни се и няма да ви разочароваме .