Отстъпка от 10% до 30% при поръчка!
Понеделник - Петък : 09:30 - 18:00 +359 883 420 038

Хибридни турбокомпресори за извличане максималната мощност!

Изработка на хибриден турбокомпресор за извличане на максимума има значение ! 

Turbo-Expert ВИ предлагаме разработката, изработката и монтажа на различни видове хибридни турбокомпресори в зависимост от вашият проект и желана мощност която да покрие турбокомпресорът. 

Какво е хибридният турбокомпресор ?

Названието хибриден турбокомпресор е валидно, когато турбокомпресорът е сглобен от други различни компоненти от два или повече модела различни турбокомпресори. Примерно, при даденият турбокомпресор се използва оригиналната топла част (турбина част) но към нея присъединяваме по-голяма(взета от друг модел турбокомпресор) студена част(компресорна част) или компресорна перка и т.н . 

За какво се използва хибридният турбокомпресор ?

Чрез хибридните турбокомпресори може да се постигне изработка на много по-силен турбокомпресор, който да генерира много по високо КПД , и същевременно се спести място и се улесни монтажа тъй като се запазват оригиналните захвати и т.н. Един хибрид, който ползва оригиналната топла част се монтира лесно на автомобилът и по-ти начи пести много място и преработване на изпускателна система и т.н, а в същото време новата по-голяма компресорна част и перка позволяват драстично повишение на мощността.

Само при нас ще намерите голямо разнообразие на перфектно изработени, балансирани и настроени хибридни турбокомпресори, с които да повишите мощността  автомобила си повече отколкото само с Remap / Чиптунинг . 
Всеки хибриден турбокомпресор можем да го оборудваме с фрезовани / ковани алуминиева MFS тунинг компресорни перки в зависимост от вашите желания и проекти . 

Turbo-Expert – engineering and development 

Хибридни турбокомпресори , турнинг турбо бургас , тунинг турбини , хирбиден турбокомпресор , турбосервиз