Отстъпка от 10% до 30% при поръчка!
Понеделник - Петък : 09:30 - 18:00 +359 883 420 038

Монтаж / Демонтаж на турбокомпресори

Turbo-Expert предлагаме за улеснение на всички наши клиенти демонтаж и монтаж на турбокомпресора при всички видове автомобили.
 

Има моменти в които всеки се чудил какво да направи когато турбокомпресора се повреди?

Една от големите трудности пред всеки бъдещ клиент е самият демонтаж и монтаж на турбокомпресорът.Повечето да не кажем всички турбосервизи искат лично да занесете вече демонтирания турбокомпресор, за да бъде рециклиран, а после да си го вземете сами да си го монтирате на автомобила или друг да го монтира като не се знае какъв ще е завършекът. 

турбосервиз бургас , рециклиране турбо бургас , ревизия турбокомпресор бургас ,

Ние имаме предложение и решение за тези проблеми: 

  • Кой или къде да монтира и демонтира турбокомпресорът колата ?
  • Къде да бъде оставен автoмобилът ви за престой докато има проблем и не е в движение?
  • Ще бъде ли правилно извършена процедурата по демонтаж и монтаж на турбокомпресорът?
  • Защо да носите лично турбокомпресорът за рециклиране, след като нямате автомобил ?!?
  • Ще има ли гаранция, АКО друга сервиз е извършил монтажните дейности?
  • При нас НЕ Е НУЖНО да мислите за всичко това. Turbo-Expert ще се погрижим за всичко , в най-кратък срок, по най-професионалният начин защото за нас има само един начин и той е КАЧЕСТВЕНИЯТ.Ние разполагаме с един от най-модерните и напълно оборудвани Автосервизи и Турбосервизи в България и НЕ само ,професионален екип, оборудван,квалифициран и подготвен за всички видове авторемонти, всякакъв вид инструменти,професеионални диагностични апаратури на дилърско ниво както 4 броя по 4.5 тона подемници за да можем да извършим ремонтният процес възможно най-бързо, защото знаем в в днешно време колко ви е нужен автомобилът ви. При нас може да оставите вашият автомобил без да се притеснявате за нищо защото е защитен не просто защото е при нас ами защото разполагаме с охраняем паркинг с 24 часова охрана, и след което да си го вземете ще напълно изправен.Това ви пести хабенето на нерви, пилеете ценно време и пари, без да поемате никакви рискове с гаражни майстори и неизвестен резултат.

Доверете ни се и сами ще се убедете в професионализмът и качеството което предлагаме. 

автосервиз бургас , турбосервиз бургас , ремонт турбо бургас , демонтаж монтаж турбо , демонтаж и монтаж турбо бургас