Отстъпка от 10% до 30% при поръчка!
Понеделник - Петък : 09:30 - 18:00 +359 883 420 038

ТУРБО СЕРВИЗ

Търсите  нов турбокомпресор,  резервни части  или ремонт на турбокомпресор?

      Turbo-Expert като част от Genetic Motorsport LTD е вашият избор, защото сме професионалисти в диагностицирането и рециклирането на турбокомпресори, откриването на дефекти и тяхното отстраняване, както и крайната настройка включително на електронните актуатори, за да може вашия автомобил да се движи и работи безпроблемно. Ние  държим на нашите клиенти, затова се стремим ВИЕ да получите най-доброто и то можем да го гарантираме защото разполагаме със собствено произвеодство турбокомпресори и резервни части за тях , както и машини за Високоскоростен баланс VSR  и машини Vapor Blasting/Wet Blasting за водно бластиране и други !

      Макар и позиционирани в Бургас, ние от Turbo-Expert обслужваме не само местни клиенти от областта и страната, а и такива в световен мащаб!

      Нашият СЕРВИЗ е оборудван не само с цялото стандартно оборудване, което бихте очаквали да видите, но и с машини които трудно ще откриете на едно място, а именно:  

  • Ниско скоростен турбо баланс - Turbo Rotor and Compressor wheel Balancer, 
  • Високо скоростнен турбо баланс до 300 000 оборота, известна в индустрията като VSR , за Автомобили и Тежкотоварни превозни средства .
  • Високо скоростнен турбо - Bus-Truck-Industrial (BTI) до 100 000 RPM 
  • Най-модерният в света FLOW Bench - G3 който е признат за един от най-добрите в СВЕТОВЕН мащаб за калибриране на Turbo VNT геометрии  и калибриране на  актуатори, включително и електронни актуатори. 
  • DeltaTech TP-TACT Tester & Programmer - е най-добрият в света уред за Настройка,Проверка и Програмиране на електронни актуатори ,поддържащ всички налични модели в световен мащаб като: HELLA,SIEMENS,MITSUBISHI,SONCEBOZ,DENSO,MAHLE,HITACHI  !

Това, заедно с нашите различни машини,оборудване и диагностична апаратури за тестване,проверка и настройка на турбодвигателите, както и достъпът до CNC,Фрези, и др. машини- ни позволява проектираме за играждане на проекти като хибридни турбокомпресори или да възстановим турбокомрпесорът до Чисто нов, съчетано с годините опит в ремонт на турбокомпресори, изработка на хибридни турбокомпресори използващи се за силов тунинг, трябва да бъде първия ви избор за разрешаването на вашите проблеми или въпроси, свързани с ремонт, продажба, настройка , изготвяне на хибридни турбокомпресори и силови проекти.

      Ние от Genetic Motorsport сме специализирани не само в ремонтиране и възстановяване на турбокомпресори, но и в продажбата на нови оригинални турбокомпресори , собствено производство на резервни компоненти за турбокомпресори, както и оригинални резервни части  от доказани лидери в бранша .

      Нашият опит в света на турбокомпресорите покрива  - леки, лекотоварни и товарни превозни средства, както и трактори и др. С помощта на доставчици като Garrett, Borg Warner, Holset, Mitsubishi Turbo,Mahle, и нашето собствено производство Turbo-Expert можем да гарантираме качествено възстановяване на турбокомпресора. Ще бъдете и приятно изненадани от факта, колко добра цена можем да предложим наред с перфектното качество и гаранция!

      Ние от Turbo-Expert и Genetic Motorsport LTD  доставяме на различни тунинг компании не само Chiptuning File Servce & Development,  а и турбокомпресори, резервни части за турбокомпресори,  както и турбо ъпгрейди и готови хибридни турбокомпресори само средни части (CHRA) или готови цели за Plug and Play. Те могат да бъдат „немаркирани", което ви позволява да обозначите единицата като своя собствена или ние го направим за вас .

      Ако търсите доставчик на истински заместител  на OE турбокомпресори, то  отново ние сме професионалистите, които ви трябват.

      Чисто нов турбокомпресор, доставен от Turbo-Expert, може в определени случаи да бъде с от 20% до 40% по-евтин от основната цена на дилъра или други дистрибутори и сервизи, предлагащи същия артикул. Това не променя качеството и гаранцията, която получавате... Опитайте!

      Ако ви е казано, че се нуждаете от нов турбокомпресор или по-скоро само от части за турбомкомпресор, или ако сте сервиз и имате нужда от нещо свързано с турбокомпресор, рециклиране,  изработка на хибридни тубокомпресори, геометрия, актуатор и т.н.,  то тогава НИЕ сме правилният избор!

      Turbo-Expert сме готови да ви предложим най-доброто качество на най-добрата цена, както и да уважим гаранциите по дефектирали турбокомпресори – без оправдания и без въпроси, с което  да изградим доверие и дългосрочни партньорски отношения с ВАС - нашите клиенти, за да се убедите, че сте направили правилния избор като разчитате на нас!

  Приемна за ремонт и диагностициране :

        Бургас , бул . Тодор Александров 
        телефон: 0883420038