Отстъпка от 10% до 30% при поръчка!
Понеделник - Петък : 09:30 - 18:00 +359 883 420 038

Ние от Turbo-Expert разполагаме с допълнителни машини и оборудване на разположение и достъп с което можем да предложим и още повече на своите и бъдещи клиенти!

Turbo-Expert и Genetic Motorsport tm НЕ СМЕ просто един или поредният сервиз за рециклиране на турбокомпресори, ремонти и т.н, НИЕ е компания с традиции ,модерно оборудване, висококвалифициран персонал неспирно развиващ се и разполагащ с редица модерни и високотехнологични машини разширяващи по-широко полето на и качеството на предлаганите от нас услуги. 

1. Turbo-Expert има на разположение и достъп до машини като 5-осен CNC рутер с който можем да обработваме и преработваме детайли като компресорни перки, алуминиеви и чугунени части, турбинните колела и т.н . По този начин можем спокойно да кажем че няма лимити в начинанията и проектите които искаме да създадем защото винаги можем чрез проектиране,изработка или преработка на даден детайл да постигнем крайната цел независимо дали е за тунинг цели(хибридни турбокомпресори) или изцяло нов продукт като преработка на стандартен турбокомпресор към лагерен(ball bearing) такъв , или изработка на изцяло нов вид компонент и т.н 

хибридни турбини бургас , изработка на хибрдно турбо  , турбосервиз бургас

2. Имаме също така на разположение металорежеща фреза,чрез която да гарантираме финалният завърке на детайлите защото след обработка то повърхностите трябва да са идеални.
С наличието на достъп и разположение до такава машина можем да изготвяме и изработваме всякакви метални детайли, преходници, фланци, тапи, и още и още .По този начин гарантираме че всичко накрая ще е перфектно и ще пасне защото се изработва от нас и можем да кажем че сме едни от малкото фирми в България които имат такива машини на разположение . 
 тунинг турбини , хибридни турбини , турбо сервиз бургас , ремонт турбо

3. Винтов Компресор за сгъстен въздух:

Всеки турбосервиз се нуждае от изключително голям запас на сгъстен въздух защото всеки турбостенд изпитващ турбокомпресорите работи чрез сгъстен въздух. Колкото по-голям е турбокомпресора, който ще се балансира и колкото по-високи обороти трябва да постигнем, толкова повече въздух под налягане е нужен. След като разполагаме със не със един стенд за турбокомпресори, който може да балансира изключително големи турбокомпресори за камиони , трактори и др. и то високоскоростен баланс, трябва да разполагаме с мощна система за въздух под налягане. Чрез нашите партньори се сдобихме с ВИНТОВ КОМПРЕСОР ALUP SCK15-10 със своите 1800 литра в минута то той е изключително високопроизводителен и достатъчен да задоволи нуждите на всеки , НО ние не спряхме до тук защото винаги може повече а именно към него добавихме още един компресор MARK B55SA с производителност 1000 литра в минута защото НИЕ разполагаме не с един или два стенда с цели четири.Към двата компресора сме свързали и допълнителни буферни ресивъри за сгъстен въздух с обем 2000 литра, и по този начин имаме на разположение 2000 литра въздух под налягане 10 бара,което е достатъчно за нашите нужди на турбо стендовете,водните пясъкоструйни апарати,стандартният пясъкоструй и автосервиз заедно.

автосервиз бургас , турбосервиз бургас  
сервиз бургас , ремонт турбо бургас , диагностиак турбо бургас

Също така  можем да се похвалим и с един от най модерните и преофесионални заваръчна апарати и техника Делтех ООД за Метал,Неръждавейка и Алуминий и то произведена в България от български инженери и не отстъпваща по-нищо на световни лидери като Lincoln, Kemppi и др..
Имаме на разположение заваръчни апарати за метал,неръждавейка и алуминий от най-висок клас, уредите по известни като MIG/MAG заваряване (така нареченото телоподаващо) и WIG AC-DC заваряване (аргонов апарат).С този вид апарати можем спокойно да изготвим проекти като генерации при тунинг автомобилите, колектори, преходни планки или каквото се наложи .

тунинг генерация бургас , турбопреокти бургас , тунинг над турбомотори бургас , ремонт турбо , челни кулери бургас  

тунинг генерации бургас , тунинг турбо системи бургас , тунинг на втомобили бургас , тунинг на автомобили бургас

Сега е моментът да попитаме -  "Къде и в кой друг Турбосервиз ще могат да ви предложат това" ?