Продажба на НОВИ турбокомпресори

Turbo-Expert сме сервиз с опит, професионализъм и традиции в рециклирането на турбокомпресори, както сме и първият балкански Турбосервиз със собствено производство на компоненти и резервни части за турбокомпресори ! 

Turbo-Expert разполагаме на изключително голяма наличност на склад с най-масовите за българския пазар турбокомпресори и резервни части за тях собствено производство под бранда Turbo-Expert както и от производителите като Garrett, Mitsubishi, IHI, Borg Warner Turbo System, Holset и други. Те се вграждат и използват в леки и лекотоварни автомобили и камиони, а също така и в строителни, селскостопански машини и др.

Ние ви предлагаме възможност да закупите нов или рециклиран турбокомпресор, както и турбокомпресор втора употреба(проверен и тестван от нас и при условие че го имаме в наличност). Всеки един турбокомпресор закупен от нас е с реална ГАРАНЦИЯ . Разполагаме с почти всички масови турбокомпресори за българският пазар склад, и непрестанно увеличава ме наличността си, като по този начин се опитваме да задоволим вашите нужди и то не само като предлагаме НАЙ-ДОБРОТО качество ами и на РАЗУМНА ЦЕНА . Turbo-Expert разполагаме с най-големият онлайн каталог и с най-лесният каталог за търсене на турбокомпресори нови или рециклирани както и резервни части за тях прсото трябва да напишете номерът на турбокомпресорът в нашият каталог и ще видите всичко налично за него което имаме на склад – по този начин ние пестим вашето време и улеснява ме ежедневието ВИ !

Смело можем да заявим че при НАС рециклирането на турбокомпресор означава ВЪЗСТАНОВЯВАНЕТО МУ В ЗАВОДСКИ ВИД И СПЕЦИФИКАЦИИ тоест НОВ за да може вашето доверието да е оправдано .

Когато нямаме някой модел турбокомпресор, в наличност то можем да го доставим рамките на 3 до 7 работни дни от датата на поръчката му .

Ето Къде може да видите и намерите номерът на вашият турбокомпресор и прост трябва да го въведете в каталога и ще намерите всичко налично за него бързо и лесно  :

идентификация турбокомпресор , турбокомпресори бургас , ремонт турбо

Идентификационна табела и позиция на турбокомпресори GARRETT :

Турбокомпресор Garrett , турбо Garrett , turbo burgas , турбосервиз бургас 

Идентификационна табела и позиция на турбокомпресори BORGWARNER :

turbo borgwarner , турбо borgwarner , турбокомпресори бургас , турбо бургас , ремонт турбини бургас

Идентификационна табела и позиция на турбокомпресори Mitsubishi :

turbo mitsubishi , турбо mitsubishi , ремонт турбо бургас , ремонт турбина , турбосервиз

Идентификационна табела и позиция на турбокомпресори IHI:

ремонт турбо IHI , ремонт турбина IHI , турбокомпресори бургас , турбосервиз бургас

Идентификационна табела и позиция на турбокомпресори SCHWITZER:

турбо SCHWITZER , турбокомпресор SCHWITZER , ремонт турбо , турбосервиз бургас

Идентификационна табела и позиция на турбокомпресори Toyota:

ремонт турбо toyota , ремонт турбокомпресор , турбо бургас ,турбосервиз бургас