Тунинг Компресорни перки - MFS (Machined-From-Solid ) перфектното качество! 

Ние Turbo-Expert ВИ предлагаме изключително разнообразие и избор от фрезовани  алуминиеви компресорни перки. Фрезованата - MFS (Machined-From-Solid) компресорна перка е компресорно колело, което не просто отлято в тази форма, а е обработено посредством фрезоване на CNC машина / фреза. Тази перка е доста по-лека, по-здрава , с оптимизиран дизайн и ъгъл на атака и по-тънки лопатки. Тези перки издържат на по-голямо натоварване и обороти заради своята здравина, поради по оптимизираният дизайн то се развъртат и по-бързо , с което се намалява турбодупката а това идва от лекотата на перката, след всичко изброено до тук се постига по-добър цялостен баланс на турбокомпресора и получаваме по-голям дебит на въздух. 

Заради оптимизираният си дизайн, то в повечето случаи  се получава недоразумение относно един от важните размери на компресорната перка – това са диаметърът на Ексдусера (диаметър на колелото в основата). На снимката по долу може да видите  оригинална компресорна перка с диаметър 52мм съпоставена с фрезована такава перка със същият размер. 

 хибриддно турбо , хибридна турбина , турбокомпресор тунинг , кована перка , турбо бургас

Ние можем да предложим фрезована перка за всеки турбокомпресор, независимо от годината и модела ! Turbo-Expert сме единствените, при които можете да си поръчате нестандартна перка по свой дизайн и проект. Ние можем да оборудваме всеки турбокомпресор с MFS перка, готов за употреба, сглобен и балансиран. Също така можем да преработим вашият оригинален турбокомпресор с фрезована перка или ако притежавате някой хибриден или рейсинг турбокомпресор да го модифицираме с MFS перка. 

кована перка , кована перка бургас , турбо бургас , турбокомрпесор , турбосервиз

хибридно турбо , тунинг турбо бургас , турнинг турбина , изработка на турбо