• Ние Turbo-Expert сме Турбосервиз специализиран във рециклирането, възстановяването, поддръжката, профилактиката и продажбата на всички видове турбокомпресори.Също така нашият висококвалифициран екип може да проектира, изработи и тества - хибридни турбокомпресори изработени по ваш проект и спецификации.
  • Turbo-Expert е звено и част от Genetic Motorsport Tm намиращ се в гр. Бургас .
  • Качествените и професионални услуги които предлагаме са свързани директно с нарастващото търсене на рециклирането и продажба на нови турбокомпресори, резервни части за тях и компоненти. При нас ще откриете професионално, адекватно и качествено изпълнение работният процес, както обслужване така и коректно отношение към всеки клиент.
  • Предлагаме на всеки клиент цялостни решения и комплексни услуги, които са свързани с рециклиране, профилактика, продажба и изработка на всички видове турбокомпресори. Разполагаме с най-модерното и професионално оборудване собствено производство а също и лидерите в бранша, нашият екип разширява непрестанно се развива и разширява познанията си и увеличава професионалният си опит, чрез непрестанни и  различни обучения .

Можете да ни намерите в новият ни и модерен турбосервиз в гр. Бургас,  и така да се убедите в нашият професионализъм, предимства и възможности които само ние можем да ви предложим .