ЗАЩО ДА ИЗБЕРЕТЕ TURBO EXPERT ?

В днешно време,всеки един човек е затрупан с всевъзможни предложения, обещания, гръмки реклами и т.н. и това е по точно  в автосервизният сектор и в най-чеве в "ремонта, рециклирането и продажбата на турбокомпресори" за всеки един потребител е почти невъзможно да избере и отсее измежду професионалистите, добрите компании предлагащи – професионални и качествени продукти. Напоследък се появиха много некоректни търговци, които рекламират продукти,неща и качества А КОИТО на практика нямат. Тук НИЕ ще изброим наши предимства, при които всеки един от вас трябва да се замисли преди да реши да рециклира своят турбокомпресор или да закупи нов.

 

ЗАЩО ДА ИЗБЕРЕТЕ НАС?

 • ОБОРУДВАНИ СМЕ СЪС СОБСТВЕНИ НЕ ЕДИН А ДВА VSR БАЛАНС ТУРБО СТЕНДА!

Като цяло повечето турбосервизи не разполагат и с една такава машина.То при най-малко съмнение просто ги попитайте дали можете да я видите или да ви докажат че турбокомпресорът е балансиран не на ХАРТИЯ а в РЕАЛНОСТ ! С гордост можем да кажем че не само притежаваме един VSR анд цели две машини и НАЙ-ВЕЧЕ Ние произвеждаме VSR баланс машини, със сигурност можем да кажем, че нашите машини с които разполагаме Turbo-Expert VSR и EVB TURBO SYNTHESIS 2019 са сред прецизните и най-добрите на пазара!

 • G3 Flow (Power) и Synthesis Flow Bench 2000S FLOWBENCH – НЕ ЕДИН А ЦЕЛИ ДВА СТЕНДА ЗА ТЕСТ И НАСТРОЙКА НА ТУРБОКОМПРЕСОРИ

Само при нас ще получите Турбокомпресорът си напълно и перфектно настроен - без турбо-лаг, без закъснения в турбото, без аварийни режими и най-вече без оправдания от сорта "трябва да си допипнеш турбото " – защото това е недопустимо! Нашите Flowbench машини са уникални за българският пазар (единствено ние сме оборудвани с тях) а G3 Flow Bench е признат за НАЙ-ДОБРИЯТ на пазара а с наличието на две машини които със сигурност са най-функционалните на пазара ние гарантираме за перфектният завършек и перфектната работа на турбокомпресорът .

 • ПЪРВАТА БЪЛГАРСКА КОМПАНИЯ СЪС СОБСТВЕНО ПРОИЗВОДСТВО НА РЕЗЕРВНИ ЧАСТИ И КОМПОНЕНТИ ЗА ТУРБОКОМПРЕСОРИ , ПРОИЗВЕДЕНИ В ЕВРОПА !

 Само ние можем да ви предложим най високото качество на резервни части и компоненти за турбокомпресори произведено в Европа под бранда „Turbo-Expert“ като по този начин ние гарантираме че това което ще се вложи в вашият турбокомпресор е с истинско качество и правилните материални , преминали пълни тестове за изпитание на лабораторни машини и лаборатория за изследване материалите в България , както и 5 степенен Качествен контрол от нас за да можем да гарантираме че вие получавате най-доброто а не нещо измежду всичките турбини които се предлагат на пазара със съмнително качество   

 • НЕПРЕСТАННО РАСТЯЩА СОБСТВЕНА НАЛИЧНОСТ ОТ ЧИСТО НОВИ,РЕЦИКЛИРАНИ ТУРБОКОМПРЕСОРИ И РЕЗЕРВНИ ЧАСТИ И КОМПОНЕНТИ ЗА ТЯХ В НАЛИЧНОСТ С ГАРАНТИРАНО КАЧЕСТВО !

Всички турбокомпресори нови или рециклирани както и турбинните оси и перки и др. са ПРИДРУЖЕНИ ОТ ДОКУМЕНТИ ЗА ПРЕМИНАТИ ИЗПИТАНИЯ И ТЕСТОВЕ гарантиращи качествен контрол и реални изпитания и показатели за разлика от предлагащото се на пазара... ! Почти всички фирми са просто прекупвачи от по-големите фирми на пазара, само ние ви предлагаме всичко директно от производителя защото това сме ние а също така работи с едни от най добрите производители на пазара за да можем да покрием всички нужди ! По този начин няма посредници няма чакане няма губене на време и няма артикули със съмнително качество!

 • МОНТАЖ И ДЕМОНТАЖ В СОБСТВЕНИЯТ НИ  АВТОСЕРВИЗ И ТО БЪРЗО С НАЙ-ВИСОКО ВНИМАНИЕ КЪМ ДЕТАЙЛИТЕ И ВАШИЯТ АВТОМОБИЛ!

По този начин можем да кажем че затваряме целият кръг като не се налага да демонтирате турбокомпресорът си при някой „сервиз с неясни умения или гаражен майстор“ а след това го носите или пращате на турбосервиз за ремонт / рециклиране (докато не разполагате с автомобил което е неприятно). Тук най-важното че при нас с качественият монтаж и проверка на всички възли и компоненти, изключваме възможността от последици и повреди заради неправилен монтаж (тава със сигурност е любимата причина с  която повечето турбосервизи се оправдават). Само при нас ще се погрижим за всичко това, като по този начин ви пестим нерви, разкарване, време, и най-вече пари!

 • ПРОФЕСИОНАЛНА АВТОМОБИЛНА ДИАГНОСТИКА !

За разлика от останалите фирми където само получавате турбокомпресорът, без яснота от никой как той ще функционира в автомобилът ви, при нас не е така. При нас всеки един автомобил минава пълна и професионална диагностика, при която се установи евентуални други проблеми по колата, които биха могли да повлияят на перфектната работа на новият турбокомпресор или да доведат до неговата повреда .

 • ОБУЧЕН И КВАЛИФИЦИРАН ПЕРСОНАЛ С ПОСТОЯННИ ОБУЧИТЕЛНИ ПРОЦЕСИ И РАЗВИТИЕ!

След постоянното развитие и обучение на персонала ние можем да кажем че разполагаме с най-добрите специалисти и инженери в областта . Само при нас процесът от демонтирането ,през рециклирането до монтирането на турбокомпресорът ще бъде спазен перфектно и на ниво !

 • ПЕРФЕКТНИ ПАКЕТНИ УСЛУГИ НА ЦЕНИ СЪОБРАЗЕНИ С ПАЗАРА И С НУЖДИТЕ ВИ!

Ние ви предлагаме различни пакетни услуги, с които да получите всичко от което имате нужда на едно място и по този начин да спестите пари! Всичко това възможно да намерите единствено При нас. За разлика от всички други не сме просто поредният продавач на турбокомпресори ,А сме вашият надежден партньор.

 • УДОБНО РАБОТНО ВРЕМЕ ЗА ВАС!

Ние от Turbo-Expert работим почти постоянно, с цел да задоволим вашите нужди и да се съобразим с вашето време то ние работим с по удължено работно време , също така работим и в Събота, а когато ви се налага и е спешно за вас поради планирани почивки или дълги пътувания то ние работим и Неделя за да можете вие да не нарушавате своите планове !   

 • ПРОФЕСИОНАЛЕН  REMAP / ЧИПТУНИНГ БЕЗ ОТПАДАНЕ НА ГАРАНЦИЯ НА ТУРБОКОМПРЕСОРА!

Turbo-Expert е част от Genetic Motorsport Tm, а това ви гарантира че ще получите най-добрата, професионална и безопасна настройка на вашият автомобил. Предлагаме само професионален и качествен remap / чиптунинг разработен и тестван от нас на Дино стенд, който комбиниран с наш-турбокомпресор ще ви донесе удоволствие от шофиране. В другите турбосервизи и почти всички турбосервизи отказват гаранция на турбокомпресорът, ако автомобилът е с remap / чип (и това е правилно защото реално не се знае какво е направено!) . Тук за разлика от тях , при условие че remap/ чиптунинга и турбокомпресорът са от нас, то турбокомпресорът запазва гаранция си, защото предлагаме само професионално качество и сме сигурни в НАС !

 • DYNO-EXPERT ДИНАМОМЕТРИЧЕН СТЕНД НА РАЗПОЛОЖЕНИЕ !

Смело можем да кажем че сме може би един от малкото турбосервизи не само България ами и в ЕВРОПА който е оборудван и разполага същевременно и с Диностенд. Снего тестваме автомобила във всякакви условия и натоварвания до краен предел ,като по този начин да се покаже работа на нашите турбокомпресори, а и чрез него можем да тестваме и възможностите на хибридните турбокомпресорите, които прозивеждаме .

 • ПОСТОЯННО НАРАСТВАЩИ ДОВОЛНИ КЛИЕНТИ!

В днешно време трудно се гради добро име и имидж а се срива изключително лесно, доброто име и професионалните умения както и цялостното внимание към всеки детайл са нещата, с които с гордеем най-много и с които печелим партньори и клиенти не само от България ами и цяла Европа и не само ! Направете едно проучване колко хора са доволни от нашата работа през годините (Адлер Ауто) Доверете ни се и сами ще се видите чрез крайните резултати ,че даваме най-доброто от себе си, влагаме цялата ни налична енергия в качеството и перфектното обслужване на всеки отделен клиент. Нашите принципи и ценности които имаме са най-важното за нас защото с тях градим репутация и чрез тях ние гарантираме, че всичко изпълнено от нас ще е с перфектно качество и това ви дава гаранция че нашите турбокомпресори са НАЙ-ДОБРИТЕ !