Ние от Turbo-Expert ви предлагаме възможността да спестите време,нерви и пари с нашите пакетните услуги !

Ние ви предлагаме изключително широк спектър от автоуслуги. Доверявайки се на НАС, вие получавате ненадминато качество и професионализъм . Изберете ли някоя от пакетните ни услуги пестите пари, получавайки повече НО качество остава най-доброто ! 

1. Ремонт / Рециклиране на турбокомпресор Всичко в едно (all-in-one) .

При повечето сервизи под рециклиране се подразбира ремонт само на турбокомпресорът, който вие предварително сте демонтирали / свалили от автомобилът си , тук за разлика от тях ние ви предлагаме нашата услуга всичко в едно  (all-in-one) с което, не е нужно да мислите за нищо, тоест оставят автомобилът и щесе погрижим за всичко.

Пакетната ни услуга включва :

  • -Извършване на цялостна предварителна диагностика на автомобила(ако е в движение)
  • - Демонтаж на турбокомпресорът в нашият автосервиз ,като нашият екип от професионалисти с опит ще се свалят турбото и ще ще проверят периферията.
  • - Ремонт на турбокомпресорът. Турбокомпресора се проверява цялостно и след открити и констатирани дефекти се ремонтира в зависимост от степента на износване и повреди (детайлно описание на ремонта можете да прочетете в секция РЕМОНТ на турбо )
  • - Настройване на актуатора по заводски данни (ако са нужни) за да може турбото да функциониране перфектно
  • - Монтаж на рециклираният турбокомпресор  
  • - Финална диагностика с която да се потвърди, че всичко по автомобила работи изрядно. 

2.Ремонт / Рециклиране на Турбокомпресор и  Remap / Чиптунинг.

Този вариант включва всичко описано в пакет 1 плюс направата на качествен Remap / Чиптунинг. В този случай е,ако всичко е направено при нас то гаранцията на турбокомпресорът се запазва. Всеки Турбо сервиз отказва гаранция, ако автомобила е с Remap / Чиптунинг от друго място защото качеството е под-въпрос. Тук това е с право, защото много често в България настройката в повечето случай е под всякаква критика и наистина причинява проблеми. С Remap / Чиптунинг направен при нас, гарантираме липсата на абсолютно никакви проблеми свързани с турбокомпресорът и т.н. Turbo-Expert сме единствените, които ще ви дадем пълна гаранция на турбокомпресорът при ремапнат автомобил, стига това както и турбокомпресорът да са наше дело. Също така в края на процедурата можем да тестваме автомобилът на нашият Дино стенд Dyno-Expert до краен предел (и да дино стендът е произеден и разработен в България и по нищо не отстъпва на Maha, Dyno Jet и т.н.) а това е още едно и поредното  доказателство че ВИ предлагаме НАЙ-ДОБРОТО качеството и надежност с нашите услуги и продукти. 

3. Профилактика на турбокомпресорът и Remap / Чиптунинг.
Тук преди да бъде извършен Remap / Чиптунинг се прави цялостна диагнсотика и  профилактика на турбокомпресорът. Така се гарантира че вашето здраво турбо е проверено и тествано и е в кондиция и е готово за Remap / Чиптунинг. В резултат на лоши горива и други фактори с които караме, много често се налага почистване и профилактика на променливата геометрия и настройка (или дори смяна) на актуатора преди да се прави каквато и да е била настройка на моторният компютър. Правейки всичко това при нас, ние гарантираме че всичко ще бъде извършено без рискове, без чакане , без въпросителни и без проблеми . 

За повече информация може да се свържете с нас за конкретни цени и време. Пакетните цени за услугите варират в зависимост от автомобила, годината, видът на ремонта и сложността на изпълнение.